Red Rose Beautycenter

Haal het mooiste uit uzelf..

Neem nu contact op met ons

Quick treatment

Deze behandeling is de kortste huidbehandeling die wij hebben. Wel is het een effectieve behandeling en ziet uw huid er egaal uit na de behandeling. Tijdens deze behandeling wordt uw huid door een van onze schoonheidsspecialisten gereinigd en verzorgd.

Basis gezichtsbehandeling

De basis gezichtsbehandeling bestaat uit verschillende stappen:
1. Reinigen
2. Peeling
3. Stomen
4. Comedonen verwijderen
5. Gezichtsmassage
6. Masker
7. Dagverzorging

Microneedling (Dermapen)

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn.

Carbon laser peeling

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling.

Bio-Peeling (Chinese Kruidenpeeling)

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De Bio-Peeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. De Bio-peeling is een professionele behandeling gebaseerd op planten en kruiden om acne, onzuiverheden, pigmentvlekken, littekens, rimpels en een verslapte huid te verbeteren en te verjongen.

Bio-Lifting behandeling

De Bio-Lifting behandeling is een revolutionaire behandeling voor het liften en verstevigen van het gezicht. Fijne lijntjes en rimpels verminderen direct na de behandeling.

Het Bio-Lifting masker heeft een drainerende werking op de dermis waardoor het lymfe- (afvoer) en bloed (voeding) systeem worden geactiveerd. Het masker bevat Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en procollageen. Blue Blood is een uniek systeem van zuurstoftransport, dat diep in de dermis doordringt om daar zuurstof aan het weefsel af te geven, waardoor het zuurstofgehalte in de dermis wordt verhoogd. Hierdoor wordt tevens de opname van andere actieve ingrediënten diep in de dermis bevordert. Door de combinatie van Aloë Vera en procollageen verjongt, verstevigt en hydrateert deze behandeling de skin.

De lifting is ideaal geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestreste, vermoeide skin en na veel afvallen. Zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden, zoals een dag voor het huwelijk. Goed te combineren in één behandeling met de biopeeling. Ook toepasbaar voor lifting van ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling.

Casmara Masker behandeling

Casmara biedt oplossingen voor alle huidtypen. Van anti-aging tot aan het bestrijden van een droge huid. Van acne tot een door zon beschadigde huid. Je kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling of Masker vinden voor ieder specifiek huidprobleem. Een ander voordeel van deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel -en zichtbaar!

Vitamin Vegetable Mask
Dit masker is een ideaal masker voor de oudere, door de zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerde vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidante eigenschappen. Dit verbetert de synthese van collageen, de elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Rgnerin Mask
Masker met botox effect. Dit masker bestaat onder andere uit lijnzaad, dat desinfecterende werking heeft, waardoor het ook goed is te gebruiken na een peeling, microdermabrasie etc. Aloe zorgt voor celvernieuwing en heeft een kalmerend effect.

Gold Mask
Dit masker bevat 24 karaats werkstoffen, die de huid revitaliseren. Tegelijkertijd verbetert het de stevigheid van de huid en zit het boordevol antioxidante eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

Goji Mask
Het GOJI masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en het heeft een stimulerend effect op de huid. Daarnaast helpt deze coctail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.