Red Rose Beautycenter

Haal het mooiste uit uzelf..

Neem nu contact op met ons

Hand- en voetverzorging

In de salon worden er ook handen- en voeten verzorgd. Dit wordt gedaan op de onderstaande volgorde.
1. Knippen en verzorgen van de nagels
2. Verwijderen van eelt en/of likdoorn
3. Nagelomgeving schoonmaken
4. Inmasseren van een voetencrème/handcrème.

Harsen, epileren of verven

Voor de wenkbrauwen zijn er verschillende opties mogelijk bij Red Rose Beautycenter. Deze opties zijn er, zodat wij de optimale service kunnen bieden in onze salon.

Harsen
Er kan gekozen voor het in vorm brengen van de wenkbrauwen met wax. Dit wordt gedaan met wax wat speciaal voor de gezichtshuid is ontwikkeld. De wax wordt op de perfecte temperatuur gebracht en hierna aangebracht op de huid. Wanneer de wax van de huid af wordt getrokken, worden de ongewenste haartjes rondom de wenkbrauwen meegenomen.

Epileren
Epileren in de salon wordt gedaan met een touw, door verschillende draaien te maken met een touw kan er geepileerd worden. De haartjes die niet gedaan kunnen worden met touw, worden gedaan met een pincet voor het optimale resultaat.

Verven
Na het epileren of waxen van de wenkbrauwen, kunnen de wenkbrauwen worden geverfd met henna.
Deze speciale henna is geschikt voor de wenkbrauwen. De kleur blijft maar liefst 2 weken op de huid zitten en 6 weken op de haartjes.

Tatoeage verwijderen

Is uw pmu niet goed gedaan of bent u er niet tevreden mee? Wij bieden de mogelijkheid om uw oude of verkeerde permanent make up te vervagen, verwijderen, vorm aan te passen of de kleur bij te werken.

Tatoeages worden meestal met Quality-switched lasers verwijderd, deze lasers hebben een hoge intensiteit en kunnen zeer korte pulsen (flitsen) afgeven. De Q-YAG wordt aangeraden om te gebruiken voor het verwijderen van tatoeages, omdat het een langere golflengte heeft en daardoor makkelijker de dieper gelegen inktpigmenten kan bereiken en omdat het minder wordt opgenomen door melanine dan andere laserstraling.

Wimperextensions verwijderen